Julemarked med overraskende prisutdeling

BIF's første julemarked ble arrangert i "Bakgården" i dag i en lite vinterlig vær, men med menge besøkende og en overraskende prisutdeling, ble det en hyggelig førjulsdag på Barkåker.

For første gang ble det arrangert julemarked på Barkåker. Hele Bakgården var kledd i julelys, julemusikk og mange flotte salgsboder. 

Selv om været ikke var på vår side og heller ikke av det vinterlige slaget, var det mange som la turen innom for å se hva vi hadde å by på. For det hadde vi og mange fikk unnagjort flere julegavekjøp.

Det var mange som ble overraskelse da kom Tønsberg kommune ved ordfører Petter Berg  og utvalgsleder for kultur, idrett og folkehelse Terje Olsen, kom på besøk for å overrekke dugnadsgjengen vår kommunens kulturpris. Det var svært gledelig og ikke minst veldig fortjent. Les tb.no sin dekning av saken her

Og for å gjøre en heller våt førjulsdag på Barkåker komplett, avsluttet noen fra revy-gruppa med en litt moderne utgave av juleevangeliet og med julesang.

En stor takk til Aleksandra Visnes, Merete Hildre og Tonje Kvam Haug som har vært sentrale i arrangementskomiteen, men uten dugnadsinnsatsen fra mange fler ville ikke et slikt arrangement vært mulig å gjennomføre. Stor takk til dere alle, igjen.

Følg oss i sosiale medier!

Oppslagstavle

HJERTESTARTER

Vi har vært så heldige å få en hjertestarter som skal være tilgjegelig for alle. Hjertestarteren fikk vi etter en søknad hos Mikko Hirvonen Fondet via firmaet Blodstrupmoen. I tillegg fikk vi førstehjelpskurs for inntil 20 personer som vi utnyttet til fulle. Både trenere/oppmenn, ansatte fra SFO og pensjonistforeningen har fått opplæring.
Hjertestarteren er plassert i gangen i samfunnssalen for å være tilgjengelig for alle. Ved hjertestans på fotballbanen når hallen er låst skal nødretten benyttes og ruta i døra knuses.

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift